Kriptovalute su investicija koja može da se višestruko isplati. Investiranjem u Onecoin kao kriptovalutu omogućavate sebi da kupujete robe i usluge oneline, učestvujete na burzi kriptovaluta i ostvarite zaradu na rastu cijene.

Zašto OneCoin, zašto sada?

1.Proizvod sam zarađuje novac
2.Manje stresa u radu sa suradnicima
3.Ekspanzija kompanije(momentum)
4.Izvanredan potencijal za zaradu
5.Ogromno globalno tržište

Legitimitet kompanije

Da bi kriptovaluta bila legalna i legitimna,algoritam na kojem je zasnovana mora imati točan konačan broj matematičkih rješenja.Svako rješenje(algoritam) predstavlja 1 coin.
OneCoin – 120 milijardi coina – 120 milijardi rješenja(algoritama)
I po tom kapacitetu smo najjača kriptovaluta u svijetu.OneCoin je prva i jedina kompanija koja kontrolira svoj blockchain od strane vanjskog neovisnog revizora.Cilj revizije je da se procijeni konzistentnost blockchaina i da se utvrdi da li je ijedan coin proizveden van sustava.Revizije se rade na mjesečnom nivou i do sad je sve u skladu sa odredbama koje su za to potrebne.
U ponudi kompanije su edukacijski paketi koji nam otvaraju vrata prema tržištu kriptovaluta.U paketima se nalazi 6 modula(levela) One Academy ovisno o kupljenom paketu.Veći paket = veći level One Academy.
Kupovinom edukacijskog paketa dobiju se i besplatni tokeni koji služe za izradu coina.U početku pokretanja izrade coina(20 siječanj 2015 god) za izradu 1 coina bilo je potrebno 4 tokena,a trenutno je potrebno 79 tokena.Taj omjer između tokena i coina zove se difficulty ili u prijevodu težina izrade coina.Kako raste difficulty tako raste i cijena coina,što je i logično.
Cijene edukacijskih paketa u našoj kompaniji su daleko pristupačnije od cijena školarina na poznatim svjetskim univerzitetima koje se kreću od 12500-17000 eura.Edukacijski paketi One Academy su certificirani od strane vlade Republike Njemačke.
Više nije upitno da li će kriptovalute imati uticaj na budućnost ekonomije nego se samo postavlja pitanje da li smo mi spremni za novu ekonomsku promjenu???Po svemu sudeći ona je neizbježna i neophodna.
Papirnatom novcu prijeti opasnost da u svakom trenutku postane BEZVRIJEDNA GOMILA PAPIRA!!!
Rješenje je u digitalnom novcu KRIPTOVALUTI!!!

Na ovoj slici možete pogledati trenutnu tabelu sa promotivnim akcijama koje su trenutno u ponudi,to su kotač sreće(akcija na dodatne tokene 25,50 i 100%) i dodatni extra split.Ove akcije vrijede za kombinacijske pakete,a difficulty je predviđen 170.

paketi 180

Projekcija ulaganja i cijene paketa je trenutna i ovisi i promjeni cijene i difficulty-ja. Iskazane vrijednosti u tablici su kalkulativne i zasnovane na planovim i predviđanjima, te ne predstavljaju zagarantovane iznose.

Primjer investicionog ulaganja u trenutnim uvjetima, uz kombinaciju paketa (kombinacije su rađene za godinu 2017) :

  1. Starter + trader : one-coin-paket-trader
  2. Starter + protrader : one-coin-paket-protrader
  3. Starter + taycoon :one-coin-paket-taycoon
  4. Starter + taycoonplus : one-coin-paket-taycoonplus
  5. Starter + powerpack : onecoin-paket-power pack

Ukoliko imate pitanja o ulaganju kontaktirajte nas, rado ćemo dati odgovore na sva vaša pitanja.